Inloggen

Informatie

Contact


 
   

Een administratie kan op vele manieren worden bijgehouden, waarbij allereerst een keuze gemaakt moet worden of u de administratie onder eigen verantwoordelijkheid uitvoert of dat u dit werk uitbesteedt.

Eigen Beheer

Als u gekozen heeft om de administratie onder eigen beheer uit te voeren komt ook de volgende keuze om de hoek kijken, namelijk welk softwarepakket gebruik ik voor het bijhouden van al die bankafschriften, facturen en dergelijke. 

Het voordeel van "eigen beheer" is dat u direct inzicht heeft in wat er in uw onderneming gebeurd.

De nadelen bij het in "eigen beheer" voeren van de administratie zijn dat u vaak grote investeringen moet doen in softwarepakketten en servers waarop deze pakketten gaan draaien. Verder zijn er vaak grote bedragen gemoeid met onderhoudsabonnementen, en moet u regelmatig zorgen voor back-ups van uw administratie.

Uitbesteden

Als u de administratie uit de deur wilt doen zult u moeten beslissen met wie u in zee gaat. Kiest u voor de avondboekhouder, gaat u naar een administratiekantoor of accountantskantoor. 

Het voordeel van "uitbesteding" is dat u over een grote vakkennis kunt beschikken, die up-to-date blijft. 

Het nadeel is vaak dat u niet altijd beschikt over de recentste gegevens van uw administratie.

I - Administraties© heeft de voordelen van het in eigen beheer houden en het uitbesteden van uw administratie gecombineerd. Daarvoor hebben wij een toepassing ontwikkeld waardoor het mogelijk is geworden uw administratie op uw eigen computer en uw eigen kantoor in te voeren. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van de kennis van ervaren vakmensen op het gebied van financieel management. 

Doordat gebruik wordt gemaakt van het internet, hoeft u zich geen zorgen meer te maken voor de dagelijkse back-up van uw gegevens. Ook hoeft u ook geen dure (server)apparatuur en softwarepakketten te kopen.

 

I - Administraties©  is ontwikkeld door ON Flow b.v., een onderneming die haar sporen heeft verdient op het gebied van financieel management. Door de grote ervaring met het opzetten van de administratie van ondernemingen weet zij als geen ander wat het betekent om een administratie goed en vakkundig in te richten. 

In de praktijk zijn zij maar al te vaak tegen gekomen wat de consequenties zijn als een onderneming haar administratieve organisatie niet op orde heeft. 

I - Administraties© biedt u voor een vast bedrag per maand de mogelijkheid om on-line uw administratie in te voeren. Maar niet nadat de ingevoerde gegevens een controleslag hebben doorstaan.

U kunt uw administratie waar dan ook ter wereld on-line raadplegen.

I - Administraties© is niet alleen een on-line administratie, maar is daar bovenal een on-line systeem. 

Uw administratie hoeft niet ingericht te worden. Dus geen rekening- schema aanmaken, geen BTW tabel aanleggen, geen balans en resultatenrekening vaststellen. 

Dat hebben wij al voor u gedaan.

 I - Administraties© is modulair opgebouwd en bestaat uit de volgend modules;  

  • I - Crediteuren©
  • I - Debiteuren©
  • I - Rapportage©
  • I - Document
  • I - Invoer©
  • I - Project©
  • I - Personeel©